Gluren bij de Buren op de Rietmeen!!🥳☀️🎼🎷🎺

Zondag 2 julli a.s. is Bouncebrass bij ons te gast en dat betekent FEEST! Natuurlijk is het leuk om iets meer te vertellen over deze super dynamische brassband. Dus na een bijzonder positief telefoontje met Erwin ten Hove, one of the guys, kreeg ik het volgende;
Bouncebrass, oftewel Bounce is de naam van een 10 koppige straat brassband. De leden wonen verspreid in de driehoek Arnhem, Harderwijk en Zwolle. Sommigen van hen maken al een slordige 30 jaar muziek met elkaar. Net zo verspreid als de woonplaatsen is ook de muzikale achtergrond van de muzikanten. Dit hoor je terug in het zeer brede repertoire. Zo kan er snel geschakeld worden van kinderdisco liedjes voor de kids, Billie Eilish voor de tieners, Michael Jackson voor de veertigers, John Denver voor de vijftigers en Bette Midler voor de zestigers.
Geen vooraf vastgestelde en ingestudeerde blokjes en geen bladmuziek voor de neus. Maar dat spelen waar de situatie op dat moment om vraagt. Uit het hoofd en uit het hart. Net zolang totdat iedereen staat te stuiteren.
Wij zijn nu al supertrots en hebben echt zin om Bouncebrass samen met jullie in the spotlight te plaatsen en natuurlijk gaan we voor die ‘we want more’ over de Rietmeen om dat we er geen genoeg van kunnen krijgen! 🥳☀️🎷🎺🎙🎼