Burendag op de Rietmeen!

flyer-BurendagBurendag; de start van buurtproject Rietmeen

De voormalige gemeentewerf tussen de wijken Stadsweiden en Drielanden is officieel nog niet overgedragen aan de stichting Rietmeen, maar de gemeente geeft de initiatiefnemers van dit nieuwe buurtproject alvast de ruimte om op burendag, zaterdag 26 september, het terrein op te warmen met de mensen uit de buurt. Buurtbewoners kunnen dan proeven van de sfeer, de ruimte en de mogelijkheden van deze nieuwe, groene ontmoetingsplek.

Stichting Rietmeen roept jong en oud op om een steentje bij te dragen. ‘Je hoeft echt geen klusheld te zijn om gezellig mee te werken. Er is voor ieder wat wils en het terrein is rolstoelvriendelijk. Samen met uw (klein-)kinderen bouwen we een reuzengroot insectenhotel , we timmeren kweektafels van hout, we planten alvast voorjaarsbollen en plantjes en we hopen gewoon met elkaar een gezellige dag te hebben… Iedereen is welkom om te kijken en mee te doen! Dus bent u nieuwsgierig, nodig uw buren dan uit om samen met ons de handen vies te maken. Er is gereedschap aanwezig, maar mocht u zelf iets mee willen nemen (hamer, zaag, accuboor of schepje), heel graag. De koffie, thee, limonade en wat lekkers staan klaar!’

Locatie: Stichting Rietmeen, Ouverturebaan 1, 11.00 – 16.00 uur.

pdf flyer Burendag