JAHOE! Onze eerste bijeenkomst OP HET TERREIN!

Kijk eens wat voor een super bericht we ontvingen van ons geweldige bestuur!

Komen jullie ook?

 

Hoi allen,we-gaan-beginnen-tekening

Het wordt nog veel leuker!

We hebben inmiddels de sleutel van het terrein en kunnen de bijeenkomst op woensdag 17 februari houden in het gebouw op de Rietmeen: onze eerste bijeenkomst daar!

Er is verwarming, licht, koffie en thee.  Verder nog niet veel… de vraag is dus als het enigszins mogelijk is een (klap)stoeltje mee te nemen en een koffiemok of theeglas. Waarschijnlijk heb je nog wel een in de kast staan die je niet vaak gebruikt, neem die dan mee en laat hem staan. Zo hebben we gelijk een servies bij elkaar!

 Omdat er de komende tijd heel veel werk verzet moet worden, zullen we deze avond ook de mensen uitnodigen die zich op burendag hebben aangemeld. En als je zelf mensen kent die graag willen mee doen, neem ze dan mee! Alle hulp is welkom. Onze leus is: iedereen kan meedoen “naar eigen wens en mogelijkheden”.

Als je je nog niet hebt aangemeld voor 17 februari, laat ons even weten als je komt? Je kan een mailtje sturen naar info@rietmeen.nl of het contactformulier invullen op deze site. 

Met hartelijke groet,

St. Rietmeen

Johan, Frieda, Harald, Olga