Bericht van ons bestuur

De Rietmeen gaat van start!

Hallo allemaal,

Misschien heb je het op facebook al wel gezien…

We hebben een toost uitgebracht op de start van “ons” project Rietmeen. Hoewel er (nog) geen verwarming in de loods was – en dus behoorlijk koud! – was het een gezellige bijeenkomst, de 17e februari.

12741999_1041393105929975_6300473773443768227_nDe ideeën wat we allemaal kunnen gaan doen op de Rietmeen, bleven maar opborrelen. Fantastisch, zo’n groep enthousiaste mensen bij elkaar! Maar hoe nu verder? Voor hen die er niet bij waren:

Een aantal vrijwilligers heeft zich al opgegeven om wekelijks een of meerdere dagdelen aanwezig te zijn. Om echt de hele week “open” te zijn kunnen we nog wel mensen gebruiken.

Wellicht heb je het al gehoord op radio en tv: op zaterdag 12 maart is het klussendag “NL DOET” van het Oranjefonds. Ook wij hebben ons daarvoor aangemeld.
Onze “klus” die dag is het opknappen van de loods. Er moet worden schoongemaakt en geschilderd. Het Oranjefonds heeft toegezegd ons voor deze klus te sponsoren: we kunnen materiaal kopen, nu nog de vrijwilligers die komen helpen met de klus.

Wie meldt zich aan? Zaterdag 12 maart a.s. beginnen we om 10.00 uur en gaan door tot ca. 16.00 uur.

Ook als je niet kunt klussen ben je welkom. Er moet natuurlijk ook voor koffie e.d. worden gezorgd! Wil je meer informatie: mail ons maar, of kom op 2 of 12 maart naar het terrein. Houd ook de website en facebook in de gaten.

En ook: zegt het voort, zegt het voort!!!

Tot snel, St. Rietmeen Johan, Frieda, Harald, Olga