Stadsidee 2017: Stemmen jullie ook op de verkeerstuin?

Op de Rietmeen zijn we al een tijdje bezig met het realiseren van een verkeerstuin. In samenwerking met veilig verkeer Nederland ligt er ondertussen een mooi plan. Alleen de financiën, die ontbreken. En nu is daar HET STADSIDEE van ons geweldig stadje Harderwijk. Als we door middel van de meeste stemmen winnen, kunnen we de verkeerstuin eindelijk realiseren. Op de website van www.samenkleurenwedestad.nl vind je meer informatie en uitleg over ons mooie plan en zie je een 3d impressie van de verkeerstuin. Wat ik zelf ook zo tof vind aan dit project is dat er verkeerssituaties uit onze eigen stad worden nagebootst. Een veilige manier om onze kids de regels van het verkeer te leren!
Stemmen jullie op de aanleg/realisatie van de verkeerstuin? Dat kan via onderstaande link!
http://www.samenkleurenwedestad.nl/…/aanleg-realisatie-ver…/

groetjes Simone