MODDERDAG 2022🥳🌞💦

MODDERDAG 2022🥳🌞💦
Lieve ‘Modderdagfans’,
Wat is het toch fantastisch dat wij tegen jullie kunnen zeggen;
HOUD WOENSDAGMIDDAG 22 JUNI VRIJ IN JE AGENDA WANT……..
JOEPIEDEPOEPIE, SAPPERDEFLAP, ALLEMAGGIES, JIPPIEJAJEEH,
MODDERDAG 2022 IS EEN FEIT!!! WIJ GAAN ER MET ELKAAR EEN ONVERGETELIJK FEEST VAN MAKEN WANT JA, WE HEBBEN HET MAAR LIEFST 2 JAAR MOETEN MISSEN.
Zoals wij jullie al eerder hebben verteld zijn de voorbereidingen al maanden in volle gang en kunnen wij niet wachten om jullie keiblij te maken met alle verrassingen. Alle fans t/m 12 jaar, onder begeleiding van een ouder, zullen een super originele feestmiddag beleven.
Want zeg nou zelf;
EEN REUZEN MODDERBAD, MODDER TOUWTREKKEN, MODDERGLIJBAAN, MODDERHEKSENSOEP MAKEN, MODDER-EN STOEPKRIJT SCHILDERIJEN MAKEN, HOE GEWELDIG IS DAT!!
De toegangsprijs bedraagt €1.50 en we vragen jullie dit superlief met gepast geld te betalen:)
Het is sowieso handig om kleingeld mee te nemen want anders sta je in de ‘pinfile’ en dat is echt zonde van je tijd.
De Rietmeen staat deze middag natuurlijk helemaal in het teken van dit unieke kinderfeest dus het ‘gewone spelen’ met skelters en zo is een ‘no go’! Ook zijn er de bekende modder-regels om het samen veilig & leuk te houden. Wanneer er onverhoopt toch een pleistertje geplakt moet worden, kunnen wij terugvallen op onze superhelden van de E.H.B.O.
De toegang is vanaf 13.30 uur en van 14.00-16.00 is het feesten geblazen. Dus vertel het ook jullie vriendjes & vriendinnetjes in de buurt en op school zodat iedereen kan genieten van dit unieke spektakel!
Oehw, we zijn gewoon een beetje zenuwachtig……..Zo leuk!!💚