UNIEKE ENTREEBORDEN GESTOLEN!!!!😔😥😳

WAT EEN TRIESTE AANBLIK………..NU AL TWEE VAN DE UNIEKE BORDEN GESTOLEN DIE 24 MAART FEESTELIJK WERDEN ONTHULD DOOR O.A.WETHOUDER Maarten Reckman EN RENS!
Er is sowieso jaren keihard voor gespaard door Ontmoetingstuin Rietmeen en anderhalf jaar net zo hard aan gewerkt door initiatiefneemster Willie Janmaat, Inzpire design & communicatie, Herman van Ark en Hans van Zetten. Zoals iedereen heeft kunnen lezen o.a. in het artikel van Harderwijkse Zaken, was het doel de entree van de Rietmeen op een creatieve en frisse manier herkenbaar maken. Het bleek een schot in de roos! Iedereen super lovend over het ontwerp, de ambachtelijke uitvoering, de aanplanting met de grasjes en ja, het paste echt bij de Rietmeen en haar fans. Dat we nu al met deze laffe daad zijn geconfronteerd is natuurlijk bijzonder zuur. Nieuwe borden kosten €150.00 en geen garantie dat deze geschiedenis zich niet herhaalt. Verzekeringen dekken de borden op deze plek niet helaas maar op een andere plek helpen ze niet mee aan onze herkenbaarheid. Wij hopen zo dat de daders zich melden of dat iemand met bruikbare informatie komt. Wees dapper en eerlijk, dat wordt echt enorm gewaardeerd.
Wij hopen dat iedereen goed om zich heen wil kijken, bijvoorbeeld tijdens de hond uit laten. Wie weet liggen de borden ergens in de struiken. Of…. iemand vond ze dusdanig mooi en uniek en heeft ze nu ergens op een voor hem of haar leuke plek gehangen zoals dat ook wel gebeurd met straatnaambordjes.
Lieve Rietmeenfans, inwoners van Harderwijk, Hierden en omstreken, help ons mee door dit bericht massaal te delen. Wij zijn al druk doende met een oplossing omdat wij ons niet uit het veld laten slaan door deze laffe en ondoordachte daad. Wij willen graag blijven knokken voor een vriendelijke, positieve uitstraling bij onze entree!!🙏💚