Skip to main content

ONTMOETINGSTUIN RIETMEEN

KOM KIJKEN, DE TOEGANG IS GRATIS

VERBINDING

ELKAAR ONTMOETEN, SAMENWERKEN, GEBORGENHEID

ONTWIKKELING

PERSOONLIJKE GROEI

DUURZAAMHEID

BIJDRAGEN AAN EEN GEZOND LEEFMILIEU

GROEN

SAMEN ACTIEF IN EEN NATUURLIJKE OMGEVING

IEDEREEN IS WELKOM

VOOR JONG EN OUD(ER)

WELKOM BIJ ONTMOETINGSTUIN RIETMEEN

We zijn momenteel gesloten maar gaan vandaag om 09:00 uur weer open tot 17:00 uur  

De voormalige gemeentewerf aan de Rietmeen wordt op initiatief van de bewoners uit de omgeving ontwikkeld tot een dynamische ontmoetingsplek die in het teken staat van duurzaamheid, groen, burgerschap en talentontwikkeling.

Iedereen ongeacht leeftijd of achtergrond mag en kan bijdragen aan dit laagdrempelige en idealistische concept.

Wie op Ontmoetingstuin Rietmeen komt, ervaart al snel dat het daar voor een groot deel een groene oase is met veel verschillende vormen van “Groen”. In ieder jaargetijde is daar wel iets om van te genieten omdat het groen voortdurend aan veranderingen onderhevig is. Voor velen is dat al reden genoeg om hier regelmatig naar toe te komen en daar volop van te genieten.

Modderdag

Ravotterij

De loods met o.a. onze huiskamer

ACTUEEL

Modderdag 26 juni 2024

04 juni 2024
Op woensdagmiddag 26 juni is er weer de jaarlijkse MODDERDAG in de Ontmoetingstuin van De Rietmeen. Deze modderdag is bedoeld voor de kinderen van de basisschoolleeftijd, maar ook de peuters en kleuters kunnen op een aangepaste wijze deelnemen.Als het weer meewerkt, dan zullen we met elkaar weer volo...

Gluren bij de Buren

23 mei 2024

Ook dit jaar doen we op 30 juni weer mee aan Gluren bij de Buren. Wie er bij ons gaan optreden is nog niet bekend . Misschien wel Samba@Sea???

Repaircafé in de zomermaanden ook op de Rietmeen

23 mei 2024

Op de laatste zaterdagen van de maand komt het repaircafé Harderwijk van 9.30-12.30 op de Rietmeen om uw kapotte spullen te helpen repareren. Loop vrijblijvend binnen en kijk eens wat ze voor u kunnen doen.
25 mei - 29 juni - 27 juli - 31 augastus - 28 september.

Groei en Bloei houdt plantjesmarkt

04 mei 2024
Op zaterdag 11 mei is er op de Rietmeen weer een plantjesmarkt georganiseerd door Groei&Bloei. Vrijwilligers verkopen hun zelfgezaaide, gespeende, gestekte en opgekweekte plantjes. De markt duurt van 10.00 - 15.00 uur.  Let op: er moet contant afgerekend worden want er is geen pinautomaat aa...

Stembureau in onze Loods op 6 juni

24 april 2024

Woensdag 6 juni wordt de Rietmeen omgebouwd tot stembureau, een mooie gelegenheid om ook eens een kijkje te nemen in onze loods. We zijn van 07:30 tot 21:00 geopend zodat u kunt stemmen voor de Europese verkiezingen.

Eten bij Roy in mei

24 april 2024
Ook in mei gaan Roy Broersma en Arthur Schouten weer heerlijk kokkerellen met het doel mensen bij elkaar te brengen. Zij laten mensen graag proeven van de heerlijke Aziatische en Oosterse keuken. Ineke Westerink zorgt voor de aankleding en maakt elke keer weer met liefde de menukaarten. Arthur en Roy...

KALENDER

HET WEER


    WAT ALS DE LOODS VERHUURD IS?!

    Als de loods verhuurd is kunnen 'losse' bezoekers natuurlijk gebruik maken van de toiletten en de bar.

    Sinds kort hebben we een extra service voor hen: Bij koud en/of nat weer is de blokhut open, met de infrarood panelen aan. Zo hoeven (groot)ouders niet buiten te zitten kleumen terwijl de kinderen spelen. We denken dat dit jullie verblijf op de Rietmeen nog aangenamer maakt.

    Enne... houd zo af en toe wel een oogje op de kids.