Skip to main content

VERHUUR

Delen van de Ontmoetingstuin Rietmeen zijn te huur. Klik hieronder op het betreffende onderwerp voor informatie hierover en de mogelijkheid om te reserveren.

Verhuur aan particulieren

De huiskamer van Ontmoetingstuin Rietmeen met een deel van het terras kan worden gehuurd voor kinderfeestjes, verjaardagen, familiebijeenkomsten e.d. dagelijks van 10:00 uur tot uiterlijk 20:00 uur, incl. gebruik van het verkeersplein, de skelters en fietsjes.

In de keuken is een volledige keukeninventaris aanwezig, incl. koffiezetapparaten, waterkokers e.d., Het aanwezige servies en bestek is berekend op gebruik voor 50 personen.

Valt de huurperiode binnen de reguliere openingstijden van de Rietmeen, dan is er een vrijwillige beheerder aanwezig en maken andere bezoekers ook gebruik van het terrein. De aanwezige beheerder zorgt ervoor dat deze bezoekers geen gebruik maken van huiskamer en het kleine terras, m.u.v. toiletbezoek, en verkoop aan de bar.

Huurders nemen zelf eten en drinken mee. Gebruik van de aanwezige voorraden van De Rietmeen is niet toegestaan. Overgebleven etenswaren en dranken worden niet achtergelaten. Afval kan in de daarvoor bestemde afvalcontainer naast de loods worden gestort, met uitzondering van vleesresten en andere etenswaren!

Ontmoetingstuin Rietmeen is een rookvrij terrein. Roken in het gebouw en op het terrein is niet toegestaan.

Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd en uitsluitend in de nabijheid van de loods, op het terras en op de verharde paden.

Harde muziek buiten en in het gebouw is op het terrein van de Rietmeen niet toegestaan.

Groot vuur, vuurwerk, en verder alles wat overlast voor de buurtbewoners kan veroorzaken, zijn niet toegestaan.

Op feestdagen vindt er geen verhuur plaats.

Voor informatie over beschikbare data en het aanvragen van een reservering, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. aanvraag reservering huur door particulieren.

Verhuur aan basisscholen en kinderdagverblijven in Harderwijk

Het Verkeersplein, natuurspeelveld de Ravotterij en de Blokhut kunnen worden gehuurd door basisscholen en kinderdagverblijven in Harderwijk voor activiteiten als een buitenspeldag, schooluitje, juffendag e.d. van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00- 12.30 uur incl. gebruik van de skelters en fietsjes.

De Blokhut is beschikbaar voor het verzorgen van de kinderen en het verstrekken van eten en drinken.

Ontmoetingstuin De Rietmeen is een rookvrij terrein. Roken in de Blokhut en op het terrein is niet toegestaan.

Harde muziek is op het terrein van de Rietmeen niet toegestaan.

Wil je met jouw groep of klas gebruik maken van de Rietmeen? Zorg dan voor voldoende begeleiders. De Rietmeen hanteert hiervoor als norm 1 begeleider op 5 kinderen. De begeleiders houden voortdurend toezicht op de kinderen om de veiligheid van de kinderen te kunnen garanderen.

In de Ontmoetingsruimte van het gebouw is een EHBO-verbandtrommel aanwezig voor gebruik als gevolg van een (klein) ongeval.

Kinderen mogen gebruik maken van het toilet in de ontmoetingsruimte, maar alleen onder toezicht en nabijheid van een van de begeleiders, zodat de toiletten ook voor andere gasten schoon en goed bruikbaar blijven.

Als gevolg van het regelmatig gebruik van de speelvoorzieningen worden wij geconfronteerd met zaken die ook regelmatig vragen om herstel en/of vervanging. Daarbij zijn te maken kosten veelal niet te vermijden. Ontmoetingstuin De Rietmeen brengt daarom voor een aanvraag voor gebruik van het terrein en de faciliteiten kosten in rekening voor gebruik en om kosten voor reparatie en/of vervanging te kunnen dekken.

Voor informatie over beschikbare data en het aanvragen van een reservering, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. aanvraag reservering huur voor basisscholen en kinderdagverblijven.

Gebruikvoorwaarden particulieren

Bekijk/download HIER de gebruikvoorwaarden

Verhuur aan o.a. basisscholen

Het Verkeersplein, natuurspeelveld de Ravotterij en de Blokhut kunnen worden gehuurd door basisscholen, thuisonderwijsgroepen, BSO’s en kinderdagverblijven in Harderwijk voor activiteiten als een buitenspeldag, schooluitje, juffendag e.d. van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00- 12.30 uur incl. gebruik van de skelters en fietsjes.

Bekijk/download HIER de huurvoorwaarden