Evenementen

KLIK HIER OM NAAR ONZE EVENEMENTENKALENDER TE GAAN

 

Een paar keer per jaar organiseert het bestuur van de Rietmeen, samen met de vrijwilligers, een leuk, uniek en gezellig evenement. Het begint in januari met de opening van het ‘Kerstbomenhotel’, rond Pasen een gezellige lentemarkt en/of rommelmarkt, in juni het spektakel ‘Modderdag’,’Burendag’ in september, een ‘Kerst Inn’ in december.

Daarnaast worden er ook door andere organisaties evenementen georganiseerd op de Rietmeen;

Nldoet in de maand maart, waarbij vrijwilligers van buitenaf de handjes uit de mouwen steken. Zo is er in mei de populaire plantjesmarkt van Groei & Bloei Harderwijk voor de botanische liefhebbers. Het Repair Café Harderwijk biedt tijdens een  repareersessie in de maanden mei, juni, juli, augustus en september allerlei gebruiksvoorwerpen een ’tweede leven’. 

Daarnaast mochten wij in september 2020 voor het eerst een podium zijn voor ‘Struinen in de Tuinen’, een muzikaal event met een uniek karakter. Wij voelen ons echt bevoorrecht zoveel mooie initiatieven te mogen ontvangen en die met ons publiek te delen. Natuurlijk is één en ander anders verlopen door Covid-19. Toch hebben wij het vertrouwen dat dit seizoen, mede door enkele versoepelingen, een aantal events weer doorgang kunnen vinden.   

Houd onze evenementenkalender dus in de gaten:-)