Evenementen

KLIK HIER OM NAAR ONZE EVENEMENTENKALENDER TE GAAN

Een paar keer per jaar organiseert het bestuur van de Rietmeen samen met de vrijwilligers een leuk, uniek en gezellig evenement. Het begint in januari met de opening van het ‘Kerstbomenhotel’, rond Pasen een gezellige lentemarkt en/of rommelmarkt, in juni het spektakel ‘Modderdag’,’Burendag’ in september, en een ‘Kerst Inn’ in december.

Ook ‘Gluren bij de Buren’ zal in juli weer vrolijke noten over de Rietmeen verspreiden evenals het hagelnieuwe ‘Ziezo Zomerfestival’ van ZieZo Kidscorner. Ook worden er sinds de herfstvakantie 2022 superleuke knutsel & speelactiviteiten voor de jeugd georganiseerd. Dit idee werd direct omarmd door onze bezoekertjes. En ohohoh wat is onze eigen ‘Kleedjesmarkt’ goed in de smaak gevallen zeg. We werden zelfs een beetje overrompeld door de enorme animo. Dus dit jaar zeker weer een kleedjesmarkt te weten op 6 mei. Inschrijving mogelijk vanaf 3 april 2023 aan de bar op de Rietmeen. Het valt toevallig samen met een activiteit rondom ‘Wereld Labyrint Dag’.   

Daarnaast worden er ook door andere organisaties evenementen georganiseerd op de Rietmeen;

Nldoet in de maand maart, waarbij vrijwilligers van buitenaf de handjes uit de mouwen steken. Zo is er in mei de populaire plantjesmarkt van Groei & Bloei Harderwijk voor de botanische liefhebbers. Het Repair Café Harderwijk biedt tijdens een  repareersessie in de maanden mei, juni, juli, augustus en september allerlei gebruiksvoorwerpen een ’tweede leven’. 

Wij voelen ons echt bevoorrecht zoveel mooie initiatieven te mogen ontvangen en die met ons publiek te delen.    

 

 

 

 

Houd onze evenementenkalender dus in de gaten:-)