Verhuur loods vanaf 1 juli 2021 weer mogelijk!!

De verhuur van de loods wordt m.i.v. 1 juli weer op groen licht gezet. Wat een fantastisch nieuws!! Wel zijn er nog RIVM maatregels van toepassing maar daarover informeren jullie heel graag. Het heeft vooral betrekking op het nieuw vastgestelde aantal personen die tegelijkertijd aanwezig mogen zijn. Dit om de gepaste afstand te kunnen waarborgen. 

De loods met een deel van het terras daarvoor kan worden gehuurd voor  kinderfeestjes, verjaardagen, familiebijeenkomsten e.d. dagelijks tot uiterlijk 20.00 uur.
In de keuken van de loods is een volledige keukeninventaris aanwezig, incl. koffiezetapparaten, waterkokers e.d., Het aanwezige servies en bestek is berekend op gebruik voor 50 personen. 

In verband met de veiligheid is het aantal personen, toegestaan in de loods, gelimiteerd tot maximaal 25 personen exclusief kinderen tot 13 jaar!

Valt de huurperiode binnen de reguliere openingstijden van de Rietmeen, dan dienen vrijwilligers en bezoekers wel tot het terrein te worden toegelaten. De dan aanwezige beheerder zorgt ervoor dat deze bezoekers geen gebruik maken van gebouw en het kleine terras, m.u.v. toiletbezoek, en verkoop aan de bar. 

Ontmoetingstuin De Rietmeen is een rookvrij terrein. Roken in het gebouw en op het terrein is niet toegestaan.
Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd en uitsluitend in de nabijheid van de loods, op het terras en op de verharde paden.
Harde muziek buiten en in het gebouw is op het terrein van de Rietmeen niet toegestaan.
Groot vuur, vuurwerk, en verder alles wat overlast voor de buurtbewoners kan veroorzaken, zijn niet toegestaan.

Voor informatie over beschikbare data, mail naar info@rietmeen.nl