Skip to main content

Unieke entreeborden gestolen||

Gepubliceerd: 14 juni 2023

Wat een trieste aanblik...........Nu al twee van de unieke borden gestolen die 24 maart feestelijk werden onthuld door o.A.Wethouder Maarten Reckman en Rens!

Er is sowieso jaren keihard voor gespaard door Ontmoetingstuin Rietmeen en anderhalf jaar net zo hard aan gewerkt door initiatiefneemster Willie Janmaat, Inzpire design & communicatie, Herman van Ark en Hans van Zetten. Zoals iedereen heeft kunnen lezen o.a. in het artikel van Harderwijkse Zaken, was het doel de entree van de Rietmeen op een creatieve en frisse manier herkenbaar maken. Het bleek een schot in de roos! Iedereen super lovend over het ontwerp, de ambachtelijke uitvoering, de aanplanting met de grasjes en ja, het paste echt bij de Rietmeen en haar fans. Dat we nu al met deze laffe daad zijn geconfronteerd is natuurlijk bijzonder zuur. Nieuwe borden kosten €150.00 en geen garantie dat deze geschiedenis zich niet herhaalt. Verzekeringen dekken de borden op deze plek niet helaas maar op een andere plek helpen ze niet mee aan onze herkenbaarheid. Wij hopen zo dat de daders zich melden of dat iemand met bruikbare informatie komt. Wees dapper en eerlijk, dat wordt echt enorm gewaardeerd.

Wij hopen dat iedereen goed om zich heen wil kijken, bijvoorbeeld tijdens de hond uit laten. Wie weet liggen de borden ergens in de struiken. Of.... iemand vond ze dusdanig mooi en uniek en heeft ze nu ergens op een voor hem of haar leuke plek gehangen zoals dat ook wel gebeurd met straatnaambordjes.

Lieve Rietmeenfans, inwoners van Harderwijk, Hierden en omstreken, help ons mee door dit bericht massaal te delen. Wij zijn al druk doende met een oplossing omdat wij ons niet uit het veld laten slaan door deze laffe en ondoordachte daad. Wij willen graag blijven knokken voor een vriendelijke, positieve uitstraling bij onze entree!!

ACTUEEL


Onze Loods in kerstsferen.
Gepubliceerd: 05 december 2023

Vandaag wordt onze Loods versierd zodat ook de Rietmeen in kerstsferen gehuld gaat. Kom eens langs om de sfeer te proeven en te genieten van alles wat er te zien en te beleven valt.

Opening kerstbomenhotel 2024
Gepubliceerd: 27 november 2023
6 januari wordt een feestje. U kunt uw kerstboom weer langsbrengen in ons kerstbomenhotel, we hebben een vuurkorf, chocomelk en er kunnen vogelvoederhuisjes gemaakt worden.  Kortom ...
Winterstok maken
Gepubliceerd: 26 november 2023
Kom gezellig langs in de loods op 4 januari. We gaan een leuke winterstok maken waarmee je of je kamer of je tuin kunt opfleuren.  Er is warmte, gezelligheid, en een hapje en drankj...
Kerstactiviteit voor de kinderen
Gepubliceerd: 25 november 2023
HELAAS GEANNULEERD DOOR ZIEKTE Op vrijdag 8 december houden we van 14:00 tot 16:00 uur een leuke kerstactiviteit voor kinderen van circa 4-10 jaar die met hun ouders kunnen komen. We gaa...
Creatief op de Rietmeen: Schilderen
Gepubliceerd: 24 november 2023
Op de woensdagen in de EVEN weken gaan we een schilderen met elkaar. De volgende keer is 29 november van 10-12 uur. De materialen die hiervoor nodig zijn, zijn al aangeschaft en kan je, ...
Stembureau in onze Loods
Gepubliceerd: 19 november 2023

Woensdag wordt de Rietmeen omgebouwd tot stembureau, een mooie gelegenheid om ook eens een kijkje te nemen in onze loods. We zijn van 07:30 tot 21:00 geopend.