Skip to main content

ZieZo Zomerfestival

Gepubliceerd: 08 juli 2023
Een vrolijke (gekleurde) boel!

Wat kunnen we terugkijken op een GEWELDIG GESLAAGD zomerfestival.

De droom van Anouk, eigenaresse van ZieZo kidscorner & initiatiefneemster van het ZieZo's Zomerfestival is meer dan verwezenlijkt.

Ruim 1500 bezoekers en bezoekertjes hebben dit feest naar een hoger niveau getild. Dit bezoekersaantal op één dag gaat zeker de boeken in van de Rietmeenhistorie, wauw!

Vanaf het leuke en kleurrijke welkom door twee prachtige regenbooggirls tot aan het vertrek met rijk gevulde goodiebags, suikerspinnen van Suikerspin Harderwijk , zelfgemaakte kunst, prachtig ingevlochten haar door Timeless Hair Passion en sprookjesachtige van Pater Paint, was het één groot, gezellig feest.

Er werd volopgenoten van de supergezellige zomermarkt met prachtige, ambachtelijke, hippe, lieve en lekkere producten maar ook de meterslange kleurplaat, het springkussen en de waterpartijtjes met waterpistooltjes zorgden voor heel veel plezier en stralende kinderoogjes. Cultuurkust, Kidz-DJ en Anouk Dance Experience namen jong & oud mee op een muzikale en kunstzinnige reis en de pittige hitte deed hier absoluut geen afbreuk aan, wat een doorzetters. Ook de vrijwilligers van de Rietmeen hebben zich letterlijk in het zweet gewerkt om de inwendige mens te voorzien van broodjes knakworst, homemade cake en heel veel ijsjes en liters ijskoud drinken. Toppers zijn jullie!

Er is op deze dag ook een nieuwe quote/spreekwoord ontstaan. Door zijn onafgebroken inzet, een duizendpoot die alles hoort en ziet, en hierop inspeelt met een enorme positiviteit komt vrijwilliger Herman deze eer toe. Anouk riep met volle overtuiging; 'Iedereen een Herman in zijn leven, want wat ontzorgt deze superheld! Ook chapeau voor Bram en zijn lieve collega van EHBO-vereniging Ermelo die dat pleistertje en een aai over de bol verzorgden, een fijn veilig gevoel.

Wij bedanken IEDEREEN die deze dag onvergetelijk heeft gemaakt en we zien jullie graag weer terug op de Rietmeen voor een gezellige speelmiddag, een verjaardagsfeestje of lekker struinen door de Vlindertuin en langs de Paddenpoel!

ACTUEEL


Onze Loods in kerstsferen.
Gepubliceerd: 05 december 2023

Vandaag wordt onze Loods versierd zodat ook de Rietmeen in kerstsferen gehuld gaat. Kom eens langs om de sfeer te proeven en te genieten van alles wat er te zien en te beleven valt.

Opening kerstbomenhotel 2024
Gepubliceerd: 27 november 2023
6 januari wordt een feestje. U kunt uw kerstboom weer langsbrengen in ons kerstbomenhotel, we hebben een vuurkorf, chocomelk en er kunnen vogelvoederhuisjes gemaakt worden.  Kortom ...
Winterstok maken
Gepubliceerd: 26 november 2023
Kom gezellig langs in de loods op 4 januari. We gaan een leuke winterstok maken waarmee je of je kamer of je tuin kunt opfleuren.  Er is warmte, gezelligheid, en een hapje en drankj...
Kerstactiviteit voor de kinderen
Gepubliceerd: 25 november 2023
HELAAS GEANNULEERD DOOR ZIEKTE Op vrijdag 8 december houden we van 14:00 tot 16:00 uur een leuke kerstactiviteit voor kinderen van circa 4-10 jaar die met hun ouders kunnen komen. We gaa...
Creatief op de Rietmeen: Schilderen
Gepubliceerd: 24 november 2023
Op de woensdagen in de EVEN weken gaan we een schilderen met elkaar. De volgende keer is 29 november van 10-12 uur. De materialen die hiervoor nodig zijn, zijn al aangeschaft en kan je, ...
Stembureau in onze Loods
Gepubliceerd: 19 november 2023

Woensdag wordt de Rietmeen omgebouwd tot stembureau, een mooie gelegenheid om ook eens een kijkje te nemen in onze loods. We zijn van 07:30 tot 21:00 geopend.